نویسنده:
بازدید: 552 بازدید
از گوگل بخواهید که URL های شما را دوباره بخزد (کرال کند )
4.5/5 - (8 امتیاز)

اگر شما هم از آن دسته از اشخاصی هستید که از یک سیستم مدیریت محتوای میزبانی شده (به عنوان مثال، بلاگر یا وردپرس) استفاده می کنید؟ در بیشتر موارد، پلتفرم محتوای جدید (مخصوصا سیستم مدیریت محتوای وردپرس ) شما را به صورت خودکار به موتورهای جستجو برای شناسایی ارسال می کند. مقالات پشتیبانی پلتفرم خود را بررسی کنید تا بیشتر با این موضوع آشنا شوید.

فهرست مطالب

URL Inspection Tool ابزار بازرسی آدرس لینک محتوا برای شناسایی گوگل

 

دو راه برای دسترسی به ابزار بازرسی URL وجود دارد: URL کاملاً واجد شرایط برای کرال شدن و بازبینی گ.گل را برای بازرسی در نوار جستجوی بازرسی در بالای هر صفحه کنسول جستجو تایپ کنید. URL باید در آدرس وب سایت خودتون که قبلا در پنل سرچ کنسول ثبت کرده باشید و باز شده فعلی باشد. در اکثر گزارش‌ها، روی پیوند Inspect در کنار URL علامت جستجو صفحه کلیک کنید. گاهی اوقات برای دیدن این گزینه لازم است که نشانی اینترنتی را بازکنید .

وظایف مشترک و عمومی مهم

مشاهده وضعیت URL در نمایه Google: اطلاعات مربوط به نسخه نمایه شده (ایندکس شده ) Google صفحه خود را بازیابی کنید.

ببینید چرا گوگل می تواند یا نمی تواند صفحه شما را ایندکس کند.

URL زنده را بررسی کنید: بررسی کنید که آیا صفحه ای در سایت شما ممکن است ایندکس شود یا خیر. یعنی مشکل noindex  نداشته باشد .

درخواست نمایه سازی برای URL: درخواست کنید که یک URL توسط Google خزیده شود یا مجدد بازبینی شود.

مشاهده نسخه رندر شده صفحه: تصویری از نحوه مشاهده Googlebot صفحه را مشاهده کنید.

مشاهده منابع بارگذاری شده، خروجی جاوا اسکریپت و سایر اطلاعات: برای مشاهده لیستی از منابع، کد صفحه و اطلاعات بیشتر، روی مشاهده صفحه خزیده شده > اطلاعات بیشتر (نتیجه نمایه شده) یا مشاهده صفحه آزمایش شده > اطلاعات بیشتر (تست زنده) کلیک کنید.

View crawled page > More info (indexed result) 

یا 

View tested page > More info (live test).

عیب یابی یک صفحه از دست رفته و ایندکس نشده : دلایل زیادی می تواند وجود داشته باشد که یک صفحه ایندکس نشده است.

بازرسی URL می تواند به عیب یابی برخی از آنها کمک کند.

صفحه متعارف  canonical page خود را بیابید: نسخه نمایه شده صفحه را بررسی کنید و به قسمت نمایه سازی صفحه > فیلد متعارف انتخاب شده توسط Google نگاه کنید.

Page indexing > Google-selected canonical field

شما می توانید نسخه متعارف canonical page  را فقط در داده های نمایه شده یعنی ایندکس شده  تعیین کنید.

تست زنده  live test نمی تواند پیش بینی کند که آیا نسخه آزمایش شده متعارف canonical در نظر گرفته می شود یا خیر.

What isn’t tested   چیزی هایی  که تست نشده 

نتایج تست و بررسی برای موارد زیر که برای نمایش در Google لازم است ؛ اصلا بررسی  نمی‌شوند:

  • صفحه و داده های ساختار یافته آن باید با دستورالعمل های کیفیت و امنیت گوگل مطابقت داشته باشد. این لینک قوانین و دستورالعمل های  گوگل است quality and security guidelines.
  • این که آیا سایت عاری از اقدامات ویروسی یا مسائل امنیتی است. برای دانش بیشتر میتونید از طریق این لینک مواردی که در دستور گوگل هست ببینید  manual actions
  • این که آیا سایت یا صفحه به دلایل قانونی یا دلایل دیگر در معرض حذف محتوا هستند.بیشتر در مواردی هست که اهمیت کپی رایت یا امنیتی و قانونی داشته باشد و حذف میگردد
  • آیا یک URL به طور موقت در کنسول جستجو مسدود شده است یا خیر. در برخی موارد در محتوای شما بخش  SafeSearch  را برای جستجو فعال کرده اید. امکان دارد در این موارد محتوای شما به صورت کامل  یا اصلا اندکس یا کرال نشود.
  • (تست زنده live test ) آیا این صفحه تکراری از یک صفحه index شده دیگر است یا یک صفحه جایگزین. معمولاً فقط صفحات متعارف canonical (یا جایگزین های مناسب) ارائه می شوند.

See the status of a URL in the Google index  وضعیت یک URL را در فهرست گوگل ببینید

 

می‌توانید اطلاعات فهرست‌بندی دقیق Google درباره یک URL در property خود، مانند قابلیت ایندکسینگ indexability ، هر نتیجه یا ویدیوی با کیفیت ومورد تایید  یافت شده و موارد دیگر را مشاهده کنید.

 

برای مشاهده اطلاعات در فهرست گوگل در مورد یک URL:

 

  1. این لینک را باز کنید  لینک بررسی ادرس محتوا یا محصول برای ایندکس  Open the URL Inspection tool.
    از گوگل بخواهید که URL های شما را دوباره بخزد (کرال کند )
    از گوگل بخواهید که URL های شما را دوباره بخزد (کرال کند )
  2. URL کامل محتوا یا محصول یا هر برگه ای که نیاز به بررسی هست را برای بازبینی ایندکس index وارد کنید.

* چند نکته ضروری : URL باید در propertyفعلی باشد. برای آزمایش نشانی وب محتواهای وب سایت های دیگر بجز وب سایت خود که متعلق به شما نیست، از آزمون از این لینک استفاده کنید   Rich Results test  یا تست بررسی ایندکس  AMP استفاده کنید.برای تست ای ام پی هم میتوانید از این لینک استفاده کنید AMP test.
* AMP vs non-AMP URLs  آدرس‌های اینترنتی AMP در مقابل غیر AMP: می‌توانید آدرس‌های اینترنتی AMP و غیرAMP را بررسی کنید. این ابزار اطلاعات مربوط به نسخه AMP و غیر AMP صفحه را ارائه می دهد.

وضعیت Canonical/Alternate: اگر صفحه یک نسخه جایگزین/تکراری است، این ابزار همچنین اطلاعاتی در مورد نسخه متعارف ارائه می دهد، اگر نسخه متعارف Canonical در وضعیت محتواهای شما در سرچ کنسول به شما میدهد.

3. نتایج بدست آمده را کامل بخوانید.

4. اگر بعد از بررسی موارد و موضوعاتی که در بالا اشاره شد و تغیرات در محتوا و  مشکلات را برطرف کرده اید، URL زنده را آزمایش کنید تا ببینید آیا Google فکر می کند این مشکلات برطرف شده است یا خیر. توجه داشته باشید که همه مسائل قابل آزمایش نیستند.

5. به صورت اختیاری درخواست نمایه سازی ( بازبینی ایندکس محتوا یا محصول )  برای URL بدهید . در ادامه به این موضوع هم بیشتر رسیدگی میکنیم . 

درباره وضعیت URL فهرست شده About the indexed URL status

امتیاز کلیدی

این یک نمایش زنده در سرچ گوگل نیست. نتایج نشان داده شده از آخرین نسخه نمایه شده یک صفحه است، نه نسخه زنده در وب. اطلاعات این فهرست توسط گوگل در نتایج جستجو استفاده می شود.

ممکن است صفحه شما از آخرین باری که Google آن را دیده تغییر کرده یا در دسترس نباشد. برای آزمایش نسخه فعلی صفحه همانطور که گوگل آن را می بیند، دکمه Live Test را در صفحه انتخاب کنید. “URL در Google است” در واقع تضمین نمی کند که صفحه شما در نتایج جستجو ظاهر شود. این گزارش همه شرایط را برای نمایش در Google بررسی نمی کند. برای آزمایش قطعی از نمایش URL شما، آدرس صفحه را در گوگل جستجو کنید. اگر URL به URL دیگری هدایت شود، نتایج نشان دهنده URL آزمایش شده در فهرست است، نه هدف تغییر مسیر در فهرست. برای مشاهده نتایج نمایه سازی (ایندکس مجدد ) برای متعارف canonical یک صفحه تغییر مسیر داده شده، روی دکمه INSPECT در قسمت نمایه سازی Indexing صفحه >ایندکس  کلیک کنید. 

ایندکس  صفحه ای توسط گوگل ایندکس می شود که توسط خزنده گوگل (“Googlebot”) بازدید شده باشد، محتوا و معنی آن تجزیه و تحلیل شده باشد و در فهرست گوگل ذخیره شود. صفحات ایندکس  شده را می توان در نتایج جستجوی گوگل نشان داد (اگر از اصول جستجوی گوگل پیروی کنند). در حالی که بیشتر صفحات قبل از ایندکس  سازی خزیده می شوند، گوگل ممکن است صفحات را بدون دسترسی به محتوای آنها نیز فهرست کند (به عنوان مثال، اگر صفحه ای توسط دستورالعمل robots.txt مسدود شده باشد). 

درک نتایج Understanding the results

  1. وضعیت کلی صفحه را در بالای این برگه ( موضوعات اصلی ) بخوانید تا ببینید آیا URL برای نمایش در نتایج جستجوی Google واجد شرایط است یا خیر: URL در Google است به این معنی که URL واجد شرایط ظاهر شدن در نتایج جستجو است، اما وجود آن تضمین نشده است. . URL در Google نیست به این معنی است که URL نمی تواند در نتایج جستجو ظاهر شود.
از گوگل بخواهید که URL های شما را دوباره بخزد (کرال کند ) ایندکس مجدد

2. برای مشاهده جزئیات بیشتر، بخش نمایه سازی صفحه را باز کنید:

Discovery : چگونه گوگل URL را پیدا کرد.

Crawl خزیدن: اگر گوگل توانسته بود صفحه را بخزد، زمانی که خزیده شد، یا هر مانعی که هنگام خزیدن URL با آن مواجه شد. اگر وضعیت URL در Google نیست URL is not on Google ، دلیل آن را می‌توان به طور کلی در اینجا پیدا کرد.

Indexing نمایه سازی: URL متعارفی که گوگل برای این صفحه انتخاب کرده است.

3. Enhancements پیشرفت‌ها: اگر داده‌های ساختاری دارید، اگر صفحه AMP است یا دارای یک AMP مرتبط است، جزئیات را در بخش Enhancements مشاهده خواهید کرد.

4. برای مشاهده اطلاعات مربوط به درخواست، از جمله درخواست و پاسخ HTTP، و HTML برگشتی، روی مشاهده صفحه خزیده شده کلیک کنیدclick View crawled page . اگر این پیوند غیرفعال است، به این دلیل است که در بازبینی و واکشی صفحه مشکلی وجود داشت. ماوس را روی دکمه غیرفعال نگه دارید تا دلیل آن را ببینید.

 

از گوگل بخواهید که URL های شما را دوباره بخزد (کرال کند ) ایندکس مجدد

بخش بالایی گزارش یک ارزیابی خلاصه در مورد واجد شرایط بودن یا نبودن URL برای نمایش در نتایج جستجوی Google ارائه می‌کند (با برخی اخطارها). مقادیر زیر ممکن است:

 

URL در گوگل نمایش داده میشود URL is on Google

 
معنی آن چیست: URL ایندکس شده است، می تواند در نتایج جستجوی Google ظاهر شود، و هیچ مشکلی با هیچ پیشرفتی در صفحه (داده های ساختاریافته، صفحات AMP پیوند داده شده و مشکلی ) یافت نشد.

مهم: “URL در گوگل نمایش داده میشود URL is on Google ” تضمین نمی کند که صفحه شما در نتایج جستجو ظاهر می شود. ابزار بازرسی URL همه الزامات ظاهر شدن در Google را در نظر نمی گیرد.
 
برای آزمایش قطعی برای اینکه ببینید آیا URL شما در گوگل است یا خیر، URL خود را در گوگل جستجو کنید.
کارهای بعدی: معمولاً هیچ چیز نیست، اگرچه می‌توانید با رفتن به جزئیات پوشش فهرست یا بخش‌های بهبود، آنچه را که Google درباره صفحه شما می‌داند، کشف کنید.

URL در Google است، اما مشکلاتی دارد

معنی این مشکل ایندکس این است : همان URL در Google است، اما برخی از مشکلات وجود دارد که ممکن است با تمام پیشرفت هایی که در صفحه اعمال کرده اید ظاهر نشود. این ممکن است به معنای مشکل در یک صفحه AMP مرتبط باشد، یا داده‌های ساختاری نادرست برای یک نتیجه با کیفیت در گوگل (مانند دستور غذا یا پست کاری) در صفحه باشد. برای مشاهده ملاحظات بیشتر، بخش “مهم” URL در Google در بالا را بخوانید.

یک نتیجه پیشرفته در جستجوی Google با ویژگی های بصری یا تعاملی اضافی. قبلاً به عنوان “کارت غنی” یا “”rich card” شناخته می شد. فهرستی از انواع نتایج با کیفیت را ببینید. See a list of rich result types.

ایندکس  صفحه (آیا گوگل می تواند صفحه را بازبینی و ایندکس کند؟)

Page indexing (Can Google fetch and index the page?)

این بخش اطلاعاتی در مورد اینکه آیا گوگل می‌تواند صفحه را پیدا و فهرست‌بندی index  کند ارائه می‌کند. وضعیت ایندکس  آیا URL ایندکس شده است یا نه.

عنوان بخش شامل یک دلیل کوتاه و توصیفی برای وضعیت URL است و توضیح می دهد که چرا URL در Google وجود دارد یا نیست.

مقادیر زیر مورد بررسی قرار میگیرد :

صفحه ایندکس شده است

صفحه ایندکس نشده است به علاوه یک مقدار فهرست نشده در اینجا ایندکس شده و توضیح داده شده است.

صفحه ایندکس نشده است: URL برای Google ناشناخته است: این بدان معنی است که گوگل قبلاً این URL را ندیده است.

برای رفع مشکل، یک بازرسی زنده LIVE TEST  اجرا کنید و در دسترس بودن صفحه را بررسی کنید.

هر مشکلی را که می توانید برطرف کنید، سپس صفحه را برای نمایه سازی (ایندکس ) ارسال کنید. و اصلاح خود را تأیید کنید.

نقشه های سایت Sitemaps

هر نقشه سایتی که با استفاده از گزارش ابزارهای سازنده نقشه سایت ارسال شده یا در فایل robots.txt برای این سایت فهرست شده و به این URL اشاره دارد.

نقشه‌های سایتی که از راه‌های دیگر کشف شده‌اند، فهرست نخواهند شد. برای سایت های بزرگتر یا جدید، ارائه یک نقشه سایت برای کمک به گوگل برای اینکه بفهمد کدام صفحات را بخزد، تمرین خوبی است.

 N/A نشان داده شده در اینجا به این معنی است که نشانی اینترنتی آزمایش شده در هیچ سایت نقشه فهرست نشده است یا اینکه اطلاعات نقشه سایت در حال حاضر برای این URL در دسترس نیست.

صفحه ارجاع Referring page

صفحه ای که احتمالا گوگل از آن برای کشف این URL استفاده کرده است. صفحه ارجاع دهنده ممکن است مستقیماً به این URL پیوند داشته باشد، یا ممکن است پدر یا پدربزرگ یا پدر پدربزرگ و  grandparent or great-grandparent  صفحه ای باشد که به این URL پیوند دارد.

اگر این مقدار وجود نداشته باشد به این معنی نیست که صفحه ارجاعی وجود ندارد، فقط ممکن است این اطلاعات در حال حاضر برای ابزار بازرسی URL در دسترس نباشد.

اگر می‌بینید “URL ممکن است از منابع دیگری که در حال حاضر گزارش نشده‌اند شناخته شده باشد”، “URL might be known from other sources that are currently not reported”  به این معنی است که Google این URL را از راه‌هایی غیر از نقشه سایت یا صفحه ارجاع یافته پیدا کرده است، اما اطلاعات ارجاع‌دهنده در حال حاضر برای این ابزار در دسترس نیست.

آخرین خزیدن Last crawl

آخرین باری که این صفحه توسط Google خزیده شد، در زمان محلی شما. تمام اطلاعات نشان داده شده در این ابزار از آخرین نسخه خزیده شده مشتق شده است.

عنوات خزیدن Crawled as

 

به عنوان نوع سیستم مورد شناسایی    user agent type مورد استفاده برای خزیدن (لپ تاپ و دسکتاپ یا تلفن همراه).

خزیدن مجاز است؟ Crawl allowed?

نشان می دهد که آیا سایت شما به Google اجازه داده است صفحه را بخزد یا آن را با قانون robots.txt مسدود کرده است.

اگر خزیدن مجاز نیست، اما می‌خواهید اجازه دهید، از آزمایش‌کننده robots.txt برای پیدا کردن قانونی که Google را مسدود می‌کند، استفاده کنید و قانون مسدود کردن را حذف کنید. با استفاده از نشانی اینترنتی که در اینجا بررسی کردید، قانون خود را آزمایش کنید.

شما باید بتوانید فایل robots.txt را در مرورگر خود در robots.txt باز کنید، برای مثال: https://example.com/robots.txt.

واکشی صفحه Page fetch

اینکه آیا گوگل واقعاً می تواند صفحه را از سرور شما دریافت کند یا خیر.

واکشی می تواند موفقیت آمیز باشد حتی اگر صفحه به دلیل دیگری ایندکس نشده باشد.

مقادیر مهم در مورد بررسی :

موفقیت آمیز Successful : صفحه می تواند در طول نمایه سازی واکشی شود.

ناموفق Failed میتاند یکی از دلایلی که در بالا قید شده باشد.

N/A: شکستی که در یکی از دلایل وضعیت شناخته شده قرار نمی گیرد.

این یک پیام خطای عمومی است و متاسفانه ما هیچ اطلاعات دیگری در مورد آن نداریم.

ایندکس کردن  مجاز است؟ Indexing allowed? 

آیا صفحه شما به صراحت ایندکس را مجاز می داند یا نه. اگر ایندکس سازی مجاز نباشد، دلیل آن در اینجا نشان داده می شود و صفحه در نتایج جستجوی Google ظاهر نمی شود.

برای جلوگیری از نمایه سازی، از تگ یا دستورالعمل noindex در URL خود استفاده کنید.

اگر مشخصه یا هدر indexifembedded در ترکیب با noindex در صفحه یافت شود، صفحه تنها زمانی ایندکس می‌شود که جاسازی شده باشد.

مهم: اگر صفحه شما توسط robots.txt مسدود شده است (اما Crawl مجاز برای دیدن باشد )، پس Indexing مجاز است؟ پاسخ به این سوال همیشه “بله” خواهد بود زیرا Google نمی تواند هیچ دستورالعمل noindex را ببیند و به آن احترام بگذارد.  noindex tag or directive

هنگامی که این اتفاق می افتد، صفحه شما ممکن است در نتایج جستجو ظاهر شود حتی اگر ایندکس کردن  توسط سایت شما مسدود شود.

متعارف اعلام شده توسط کاربر User-declared canonical

اگر صفحه شما به صراحت یک URL متعارف canonical  را اعلام کند، در اینجا نشان داده می شود. اگر صفحه شما یک صفحه جایگزین نیست، مقدار None در اینجا مناسب است. اگر صفحه شما یکی از مجموعه ای از صفحات جایگزین است، توصیه می کنیم صراحتاً URL متعارف را اعلام کنید.

شما می توانید یک URL متعارف را به روش های مختلفی اعلام کنید: تگ ، هدر HTTP، نقشه سایت، یا چند روش دیگر.

هیچ تضمینی وجود ندارد که Google Canonical ترجیحی شما را انتخاب کند، اما ما این را در نظر خواهیم گرفت. برای صفحات AMP، نسخه canonical  متعارف باید نسخه غیر AMP باشد، مگر اینکه یک AMP خود متعارف canonical باشد. منتخب Google canonical صفحه ای که گوگل وقتی صفحات مشابهی را در سایت شما پیدا کرد، به عنوان URL متعارف canonical (معتبر) انتخاب کرد.

ممکن است گوگل آدرس متعارف canonical اعلام شده توسط کاربر را انتخاب کند، اما گاهی اوقات گوگل ممکن است URL دیگری را انتخاب کند که آن را نمونه متعارف بهتری در نظر بگیرد.

اگر صفحه نسخه جایگزینی نداشته باشد، کانونی که Google انتخاب کرده است، نشانی اینترنتی بازرسی شده است. اگر صفحه غیرمنتظره ای در اینجا پیدا کردید، به طور صریح یک نسخه متعارف canonical را اعلام کنید.

URL معمولی همیشه آن چیزی نیست که در نتایج جستجو نشان داده می شود: برای مثال، اگر صفحه ای هم نسخه دسکتاپ و هم نسخه موبایل داشته باشد، احتمالاً Google URL مناسب برای دستگاه کاربر را نشان می دهد.

توجه داشته باشید که این مقدار می تواند چند ساعت از مقدار شاخص index  ما قدیمی باشد.

ایندکس سازی ویدیو (ویدئوهای موجود در صفحه) Video indexing (Videos found on the page)

این بخش فقط در صورتی وجود دارد که ویدیویی در صفحه ایندکس شده شناسایی شده باشد. وضعیت ایندکس سازی نشان می دهد که آیا یک ویدیو ایندکس شده است یا نمی تواند در این صفحه ایندکس شود.

فقط یک ویدیو را می توان در هر صفحه فهرست کرد. اگر صفحه فقط یک ویدیو داشته باشد، اطلاعات مربوط به آن ویدیو نشان داده می شود. اگر صفحه دارای چندین ویدیو باشد، Google سعی می‌کند ویدیوها را به ترتیب اولویت فهرست‌بندی کند و زمانی که بتوان یک ویدیو را فهرست کرد متوقف می‌شود.

اطلاعات نشان داده شده در گزارش مربوط به ویدیویی است که ایندکس شده است، در صورت موفقیت، یا برای انتخاب برتر، اگر نمایه سازی ویدیو ناموفق است. درباره نمایه سازی ویدیو بیشتر بیاموزید. 

Learn more about video indexing.

وضعیت ایندکس شدن ویدیو Video indexing status

وضعیت‌های ایندکسویدیوی زیر را می‌توان برای صفحه‌ای که یک ویدیو در آن شناسایی شده است نشان داد:

ویدیو ایندکس شده Video indexed : گوگل یک یا چند ویدیو را در صفحه پیدا کرد و توانست یکی از آنها را ایندکس کند.

Video not indexed ویدیو ایندکس نشد : Google یک یا چند ویدیو را در صفحه پیدا کرد اما نتوانست هیچ یک از آنها را فهرست کند.

 

اطلاعات ویدیویی اضافی  Additional video information 

اطلاعات ویدئویی اضافی نشان داده شده در گزارش در اینجا شرح داده شده است. described here.

مشکلات ایندکس سازی ویدیو  Video indexing issues

هر یک از مشکلات زیر که در بخش جزئیات ویدیو نشان داده شده است، می تواند از ایندکس شدن یک ویدیو جلوگیری کند. اگر چندین ویدیو در صفحه یافت شد، مشکل نشان داده شده در مورد بهترین ویدیوی کاندید صدق می کند.

 

Reason دلیل  Description توضیحات

Video is not the main content of the page

ویدیو محتوای اصلی صفحه نیست

ویدیو محتوای اصلی یا تمرکز اصلی برای این صفحه نیست. فقط ویدیوهایی که محتوای اصلی صفحه هستند واجد شرایط نمایه سازی هستند. در اینجا چند نمونه از انواع صفحه آورده شده است که در آن ویدیو مکمل محتوای متنی است و تمرکز اصلی صفحه نیست:

یک پست وبلاگی که در آن ویدیو مکمل متن است و نه محتوای اصلی صفحه، به قالبی اطلاق می‌شود که در آن محتوای نوشتاری کانون توجه اصلی است و از ویدیو برای غنی‌سازی محتوای نوشتاری یا ارائه دیدگاهی متفاوت استفاده می‌شود

این را مانند یک تصویر در کتاب درسی تصور کنید. متن مفهوم را توضیح می‌دهد و ویدیو به تجسم آن یا ارائه یک مثال واقعی کمک می‌کند. 

2. صفحه جزئیات محصول با یک ویدیوی مکمل به صفحه‌ای وب اشاره دارد که یک محصول را به همراه اطلاعات اضافی ارائه شده از طریق ویدیو به نمایش می‌گذارد

3.صفحه دسته‌بندی ویدیویی که چندین ویدیو با ساختار یکسان را فهرست می‌کند

نمی توان موقعیت و اندازه ویدیو را تعیین کرد  

Cannot determine video position and size

هنگام بارگذاری صفحه، گاهاً پخش کننده ویدیو قابل مشاهده نیست. این حالت معمولا زمانی رخ می‌دهد که به جای پخش کننده ویدیو، تصویری در صفحه وجود داشته باشد (اغلب یک اسکرین شات یا تصویری از پخش کننده) که برای شروع پخش باید روی آن کلیک شود. برای رفع این مشکل، پخش کننده ویدیو را باید با ابعاد و موقعیت واقعی اش در همان لحظه که صفحه بارگذاری می شود،  بدون اینکه نیاز به کلیک یا تعامل کاربر باشد.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

مطالعه بیشتر